Luna de miere, idei de locatii

Nimic nu este mai important decat o luna de miere bine planificata si pusa la punct din timp, in care tu si iubitul tau sa va relaxati si sa va bucurati unul de celalalt dupa toata agitatia de care ati avut parte in organizarea nuntii.

Acum este timpul vostru, trebuie sa uitati de toata lumea si sa va construiti propriul drum si o poveste fascinanta in care sa va regasiti amandoi.

 

Luna de miere in Mexic

Una dintre cele mai populare si mai cunoscute locatii, Mexic, este locul ideal pentru ca tu si iubitul tau sa petreceti impreuna clipe romantic, distractive si relaxante impreuna.

Acesta este locul irezistibil, unde veti gusta din preparate delicioase din bucataria locala si va veti convinge ca nu exista nicaieri altundeva un alt loc mai bun decat sa beti un cocktail pe plaja spatioasa si luxoasa.

 

Luna de miere in Goa

Daca va doriti un loc precum un mini-paradis pentru luna de miere , atunci in Goa este destinatia unde trebuie sa ajungeti. Aceasta este o statiune linistita, cu gradini grandioase si pare sa se intinda pe mile de km suprafata.

Va puteti bucura de bucataria Indiana si puteti sa va relaxati la o plimbare cu barcile viu colorate sau vizitand fermele studiourilor de pretutindeni.

Luna de miere in Grecia

Daca aveti nevoie de o raza de soare si o aventura greceasca, atunci alege ca timpul sa se imparta intre Creta si Santorini, doua dintre cele mai frumoase insule din arhipelagul grecesc.

Grecia este una dintre tarile cele mai fermecatoare din Europa, are alimente uimitore si o serie de hoteluri de clasa mondiala, plaje fantastice si localnici foarte ospitalieri, care te vor fascina datorita culturii si luxul pe care il veti gasi in locatiile grecesti.


Un articol redactat de Bianca Berchez

Sursa foto: www.weddingandweddingflowers.co.uk

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Luna de miere, idei de locatii, 5.0 out of 5 based on 1 rating

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ