Locatii de neuitat pentru nunta perfecta

Daca inca nu te-ai gandit cum ai vrea sa arate locatia pentru nunta ta, fi fara grija. Noi iti venim in ajutor si iti prezentam cateva idei de locatii fascinante, unde sa ai parte de o nunta de neuitat.

 

Romantic

Un astfel de loc este unul cu totul si cu totul deosebit, un hambar care combina accentele traditionale  cu cele contemporane. In lumina zilei, un astfel de loc arata pur si simplu fermecator si este perfect pentru o nunta romantic.

Daca il decorezi cum trebuie, cu accente romantic, de culoare alba sau crem, nunta ta va fi ca si rupta dintr-o poveste.

 

Elegant

Daca iti doresti un loc uimitor, glam si luxos, atunci trebuie sa optezi pentru un astfel de loc precum acest conac, cu motive istorice, decoratii si mobilier de epoca, ce emana grandoare si eleganta.

Este un decor minunat si sofisticat pentru o nunta ce se doreste a fi cu stil si clasa, iar invitatii tai se vor simti minunat intr-un astfel de loc.

Vintage

Daca vrei sa creezi o astmosfera calda, originala si vintage, atunci aceasta locatie este perfecta pentru nunta pe care ti-o imaginezi. Frumos decorata, iti da senzatia ca te aflii intr-un film din anii ’60.

Datorita decorului cu modibier de epica, este perfect pentru o nunta fabuloasa si un refugiu incantator pentru o petrecere de neuitat.

 

Un articol redactat de Bianca Berchez.

 

Sursa foto: www.weddingandweddingflowers.co.uk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Locatii de neuitat pentru nunta perfecta , 5.0 out of 5 based on 1 rating

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ