Lansare Boutique “Kriss by Cristina Matei”

Luna acesta  designerul vestimentar Cristina Matei si-a deschis primul boutique in Tulcea.  Din aceasta saptamana articolele vestimentare unice din colectia „Kriss by Cristina Matei”, dar si alte creatii ale unor designeri romani se afla in noul magazine situate in central orasului.

Un eveniment special la care au luat parte prietenii, familia, prietenii apropiati, colaboratorii si partenerii, clientele deja fidele si nu in ultimul rand publicul direct interesat de ceva cu adevarat nou si frumos.

A fost o adevarata provocare pentru mine si totodata un vis implint sa deschid acest magazin”, a declarat Cristina Matei. “ Dupa colaboararea cu mai multe magazine/boutiquri precum  magazinul Cocor (Galeria Designerilor Romani) aflat pe Bulevardul I.C. Bratianu nr. 29-33, sector 3, Bucuresti, in boutiqul “Blanche – Fashion & More” pe str. Paris nr 71, Bucuresti si in Constanta pe bulevardul Mamaia nr.61 la boutiqul “New Elle” am vrut sa am propriul atelier si spatiu dedicat special clientelor mele si  pasiunii mele.”

Colaborarea cu ceilalti designeri romani a venit din dorinta de a oferi clientelor sale tot ceea ce au nevoie pentru o tinuta speciala completa: pantofi de la Pixie Shoes si Mono Shoes, posete semnate Camelia Radut, accesorii de la D’ARC Bijoux. Desi momentan Cristina Matei  creeaza tinute adresate  doar doamnelor si domnisoarelor, in boutiqul “Kriss by Cristina Matei “ domnii nu sunt neglijati, avand dedicata o intreaga zona unde  produsele brand-ului Pada Murre satisfac pretentiile oricarui domn.

Cum lucrurile in viata  designerului Cristina Matei se intampla intr-un ritm incredibil de rapid ,avand in vedere ca la  deschiderea boutiqului nu s-a lasat mai prejos si a venit deja cu noi tinute de senzatie, putem sa banuim de pe acum ca viitoarea colectie a  Cristinei  se va numi “Endless Collection” – o colectie care se produce fara a avea sfarsit si a carei articole vestimentare nu isi vor pierde vreodate farmecul.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Lansare Boutique “Kriss by Cristina Matei”, 5.0 out of 5 based on 1 rating

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ