La AFI Palace Cotroceni, săptămâna “verde” aduce surprize savuroase şi un concert Connect-R

Bucureşti, 24 iulie 2013 – Campania de vară Mega All Inclusive AFI Palace Cotroceni continuă cu săptămâna “verde”, dedicată cocktail-urilor şi deliciilor culinare. Verdele va fi culoarea săptămânii, completând seria culorilor precedente – albastru pentru modă, roşu pentru dragoste şi galben pentru distracţie.

La fel ca până acum, cei care se întâlnesc cu Patrula Culorilor în AFI Palace Cotroceni şi poartă un articol vestimentar sau accesoriu în culoarea săptămânii au şansa de a câştiga premii instant. Verdele va fi astfel cheia succesului către premii garantate. În plus, cumpărăturile de peste 200 de RON asigură intrarea în cursa pentru o vacanţă de vis în Grecia.

Săptămâna “verde” este săptămâna savorilor, aşa că AFI Palace Cotroceni a pregătit show-uri de bartending şi de cooking. Joi, la 17.00, Hot Cooking Studio prin Alex Cîrţu şi Mehrzad Moghazehi, concurenţii primului sezon MasterChef, va face demonstraţii culinare, iar la 18.30, BarSession, echipa prezentă la “Românii au talent”, va susţine un spectacol incendiar de bartending la Tequila Summer Lounge.

Concertul acestei săptămâni va fi susţinut joi de Connect-R, care va urca pe aceeaşi scenă pe care au cântat şi Andra, Andreea Bănică şi Alex Velea în cadrul campaniei de vară AFI Palace Cotroceni. Fanii lui Connect-R sunt aşteptaţi începând cu ora 20.00, la scena special amenajată de la intrarea Far. După concert, sesiunile de shopping pot continua, pentru că AFI Palace Cotroceni îşi va prelungi programul cu o oră, special pentru invitaţii săi.

În plus, în cursul zilei de joi, în incinta AFI Palace Cotroceni va avea loc finala concursului Make-Up Masters Sephora 2013, în parteneriat cu Lancôme. Sephora a selectat cei mai buni şase make-up artişti din întreaga sa reţea de magazine, care vor intra în competiţie directă sub privirile publicului din AFI Palace Cotroceni, între 18.00 şi 21.00. Finaliştii îşi vor dezvălui creativitatea şi originalitatea în cadrul unui spectacol de machiaj organizat în parteneriat cu Lancôme. Câştigătorul va reprezenta Sephora România  în marea finală europeană de la Paris. Prezentatorul show-ului va fi Pavel Bartoş, iar dansatorii baletului “Edi Stancu” vor oferi trei momente artistice.

AFI Palace Cotroceni îşi aşteaptă clienţii în săptămânile care urmează cu noi teme incitante şi concerte pe măsură. Săptămâna viitoare poartă culoarea indigo, simbol al frumuseţii, iar peste două săptămâni, culoarea violet va da tonul petrecerilor.

Bucuraţi-vă de o vară Mega All Inclusive la AFI Palace Cotroceni! Urmăriţi fiecare săptămână din program pe www.aficotroceni.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni.

 

 

Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interior (aproximativ 1.000 mp) – deschis tot timpul anului; două terenuri de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; un trenuleţ electric, o pistă de karting.

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

 

Pentru mai multe informaţii:

Diana Bucuroiu

Associate Community Manager

GolinHarris

dbucuroiu@golinharris.com

0756 045 029

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ