Kedgeree – pilaf , este o reteta de mancare englezeasca. Este o reteta usoara si rapida , perfecta pentru o cina in doi.

[Total: 1    Average: 5/5]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Kedgeree – pilaf englezesc



Kedgeree – pilaf , este o reteta de mancare englezeasca. Este o reteta usoara si rapida , perfecta pentru o cina in doi.

Ingrediente

a:8:{i:0;a:2:{s:4:"name";s:35:"300 gr orez cu bob lung si subtire";s:4:"note";s:0:"";}i:1;a:2:{s:4:"name";s:37:"200 gr file peşte afumat (macrou)";s:4:"note";s:0:"";}i:2;a:2:{s:4:"name";s:10:"100 gr unt";s:4:"note";s:0:"";}i:3;a:2:{s:4:"name";s:7:"1 ceapa";s:4:"note";s:0:"";}i:4;a:2:{s:4:"name";s:25:"1 lingurita boia de ardei";s:4:"note";s:0:"";}i:5;a:2:{s:4:"name";s:18:"600 ml supa de pui";s:4:"note";s:0:"";}i:6;a:2:{s:4:"name";s:17:"4 oua fierte tari";s:4:"note";s:0:"";}i:7;a:2:{s:4:"name";s:22:"Decor: patrunjel verde";s:4:"note";s:0:"";}}

Instructiuni

Pestele afumat se taie fasii dupa ce a fost curatit de pielita si oase.Ouale se taie in sferturi.
Ceapa se curata si se taie marunt.
Intr-o cratita se topeste untul, se adauga ceapa si se caleste pana devine aurie. Se adauga boia de ardei si orezul.
Se adauga supa de pui si se lasa sa fiarba la foc mic cca 20-25 min , cratita trebuie sa fie acoperita.
Intr-un bol se amesteca orezul cu peste si oua, cu miscari usoare.
Se pune la farfurii si se decoreaza cu patrunjel proaspat.

Pofta Buna!

[Total: 0    Average: 0/5]



Comments are closed.