Jachetele sunt piese esentiale de vestimentatie in garderoba oricarei femei. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii imbracau diferite forme de cape si haine care sa ii protejeze de frig, ploaie sau vant. In 2016, pe langa functionalitate, jachetele sunt piese de imbracaminte stilate, care definesc stilul unei femei.

geaca albastraJachetele pentru femei sunt piese de vestimentatie convenabile si practice, fiind realizate dintr-o mare varietate de materiale, in functie de sezon. Jachetele moderne de ploaie sunt realizate din materiale rezistente la apa si umezeala.

Aproape orice femeie poate alege o jacheta moderna in anul 2016, o varietate mare de modele fiind disponibile pentru orice gust. In 2016, jachetele pentru femei sunt stilate, cu linii feminine care avantajeaza silueta, cu centuri care pun in evidenta talia.

jachetaIn sezonul 2016, sunt in trend jachetele cu elemente decorative, precum nasturi de dimensiuni mari, fermoare multiple sau buzunare cu un design aparte.

geaca maroIn materie de culori, in 2016 se poarta tonurile clasice, de la negru, la maron si bej,  dar si modelele cu decoratiuni.