In noiembrie citim! Cele mai bune oferte de carti online

Cu totii ne plangem de ritmul mult prea alert al vietii, de probleme si extenuare. Insa, una dintre cele mai placute metode de relaxare si evadare din cotidian este cititul. Este mult mai placut sa iti lasi imaginatia sa colinde in vremurile cu parfum interbelic, sa iti bata inima cu putere si sa te emotionezi la povestea vreunei Lorelai sau sa porti lupte neintrerupte alaturi de muschetarii lui Dumas.

Lasa deoparte televizorul si calculatorul si redescopera bucuria lecturii. Iata ce oferte de carti am gasit noi in magazinele online.
1. Dragul meu turnator – Gabriel Liiceanu  Cumpara Online

Cartea “Dragul meu turnator” este un raspuns la intrebarea “de ce arata Romania as cum arata in ultimii 23 de ani”?

 

 

 

2. Namaste, un roman de aventuri spiritiuale in Nepal  Cumpara Online

“Namaste” este un salut indian folosit si in Nepal, insotit de o inclinare usoara a corpului, cu palmele impreunate in dreptul inimii. Descoperiti singuri aventura spirituala si drumul plin de peripetii pe care il are de parcurs Sega.

 

 

3. Fifty Shades of Grey Cumpara Online

Cartea “Fifty Shades of Grey” face parte din trilogia “Fifty Shades”. Controversata de unii, adorata de altii, este una dintre lecturile care au facut valva in ultimii ani, mai ales ca are si un continut erotic destul de vast.

 

4. Fructele Miniei – John Steinbeck  – Cumpara Online

“Fructele maniei” a lui John Steinbeck surprinde atmosfera si efectele Marii Crize Finaciare din America. In prim plan se afla o familie scapatata din Oklahoma, care nu are alta solutie decat sa-si lase in urma ferma si sa ia drumul pribegiei, alaturi de citeva animale strinse intr-o masina hirbuita.

 

5. Fluturi vol. 1+2 – Irina Binder  – Cumpara Online

Irina Binder este o tanara scriitoare plina de emotie, iar cartea sa “Fluturi” vorbeste despre fluturii iubirii care ating pe oricine gasesc frumos. La final, dupa cum insasi marturiseste autoarea “te bucuri ca Fluturi nu este doar o poveste, zambesti si multumesti pentru tot -ca ai cunoscut si trait iubirea cu toti fluturii si toate lacrimile ei”.)

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
In noiembrie citim! Cele mai bune oferte de carti online, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ