woman-768702_1280Majoritatea femeilor adoră florile. Ne place să le primim de ziua noastră, de Crăciun, în cazul unor aniversări sau, pur şi simplu, ca simple surprize, din când în când. Şi, pentru că ştim ce bucurii oferă un buchet frumos de flori, există multe situaţii în care îl putem transforma şi în cadoul din partea noastră. În ce situaţii putem face asta, în rândurile de mai jos:

  • Atunci când o prietenă naşte

Nu trebuie să aşteptăm ca bărbaţii din jurul nostru să umple camera proaspetei mămici cu flori, ci să îi comandăm chiar noi un buchet cu florile preferate. Eventual, îi poţi alătura o felicitare sau o scrisoare în care să îi aşterni câteva gânduri bune sau un mesaj pentru copil, mesaj pe care să-l citească atunci când va fi mare.

  • Un eveniment special în viaţa fiicei tale

Oricâţi ani ar avea, fiica ta se va simţi specială dacă îi oferi şi ei flori. Va simţi că este importantă şi îi vei arăta că nu eşti singura care primeşte flori în familia voastră. La terminarea clasei I, odată cu înscrierea la un curs, la împlinirea a 14 ani şi aşa mai departe: toate sunt evenimente importante pentru ea!

  • Când mergi la o nuntă

Atunci când mergi la o nuntă, este musai să duci un buchet de flori, eventual unul mai elaborat, realizat în funcţie de tematica petrecerii sau gusturile mirilor. Pentru buchete mai speciale, poţi să intri şi pe floria.ro, unde vei găsi o mulţime de modele originale.

  • Când vrei să îi faci o surpriză mamei tale

Din când în când, este frumos să îi faci surprize mamei tale, mai ales dacă sta în alt oraş. Comandă-i online un buchet cu florile preferate, cărora le alături un mesaj simbolic. În felul acesta, îi vei mulţumi pentru toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru tine.

  • Atunci când mergi într-o vizită

Este momentul să îi cunoşti pe părinţii iubitului tău şi mergeţi la ei în vizită. Desigur, nu poţi merge fără nicio atenţie. Întreabă-l pe iubitul tău ce flori preferă mama lui şi fă-i un aranjament floral pe gustul ei. Cu siguranţă îl va aprecia!