Importanta exercitiilor fizice in timpul dietei

In primul rand, inaintea inceperii oricarui tip de dieta, trebuie sa-ti stabilesti clar obiectivele: de ce vrei sa slabesti, cat vrei sa slabesti, ce esti pregatita sa faci pentru a slabi.

Pe masura ce iti dai seama sau realizezi cate un obiectiv, le redefinesti in mod regulat.

Poti sa tii orice dieta vrei, oricat de promitatoare, dar daca nu faci miscare, totul e in van. Prin urmare, stabileste-ti un program de exercitii fizice saptamanale, noteaza-l ca sa nu te incurci si tine-te de el. Foloseste gantere de diverse greutati (incepe cu cele mai usoare), danseaza, fa abdomene, genuflexiuni, sari coarda, iesi la alergat in parc, iar daca ai mai mult timp la dispozitie, te poti chiar inscrie la o sala unde ai ocazia sa practici o gama mai larga de exercitii care chiar sa dea rezultate rapid.

O data ce incepi antrenamentele, fii consecventa, nu le abandona. Daca te obisnuiesti cu exercitiile, la un moment dat iti va veni foarte usor sa le faci si nici nu ti se va mai parea la fel de greu ca la inceput. Oricum, programul de exercitii va mai fi modificat din cand in cand, in functie de cum te simti dupa o sesiune mai intensa. Cand simti ca nu mai poti, o iei mai usor.

Scopul antrenamentului e sa te faca sa te simti din ce in ce mai bine, nu mai rau. Incearca sa combini exercitiile pe care le ai de facut pentru a-ti atinge scopurile. Daca exercitiile sunt diverse, corpul se va forta sa se adapteze mereu miscarilor noi si astfel vei arde calorii multe rapid.

Fii atenta si la mese, trebuie sa consumi calorii in cantitate suficienta pentru alimentarea corpului. Dormi cel putin 8 ore in fiecare noapte, iar in timpul zilei incearca sa tii stresul departe de tine. Cand nu te antrenezi, nu fa mai mult efort decat e necesar pentru diversele sarcini zilnice, cu alte cuvinte, nu te obosi inutil cand o poti face cu scop precis in timpul exercitiilor fizice.

Fotograf: photostock

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Importanta exercitiilor fizice in timpul dietei, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ