Unul dintre cele mai asteptate momente din ziua nuntii este taierea tortului, unde toti invitatii sunt curiosi si atenti la apritia acestuia. Tortul trebuie sa fie unul spectaculos, sa se potriveasca cu tematica nuntii sis a va reprezinte pe voi, ca miri.

Noi am cautat pentru tine cateva modele, foarte cautate si cu ornamente ce sunt in tendinte pentru anul 2013.

Tort cu flori lucrate manual

Un astfel de tort se potriveste perfect cu o locatie fabuloasa, eleganta, insa trebuie sa tineti cont si de faptul ca pretul unui astfel de tort este destul de ridicat, deoarece decoratiunile sunt flori lucrate manual si timpul de lucru este destul de mare.

Tort in stilul vintage

Un tort perfect pentru o nunta clasica, unde totul este alb, unde mirii au tinute vintage, ea o rochie din dantela si el un smocking negru, unde tema petrecerii se incadreaza perfect in anii `60. De asemenea, si pretului unui astfel de tort este destul de ridicat datorita decoratiunilor realizate manual.

Tort perlat

O nunta romantic, boema, pe malul unui lac sau pe plaja trebuie sa aiba si un tort pe masura. Un astfel de tort stilat, clasic, dar totusi destul de elegant si de fabulos, cu decoratiuni din perle si flori lucrate manual, va capta atentia tuturor invitatilor.

Tort ornat cu flori natural

Daca iti doresti un tort simplu, alb, insa de efect, poti apela la flori natural, la trandafiri, allele, crizanteme, orhidee pentru a-l decora cum ti se pare tie ca e mai frumos. Va avea un impact destul de placut si de romantic.

Tortul dragostei

Un tort special realizat pentru cei mai indragostiti dintre voi, care sa arate dragostea voastra si care va incanta toti invitatii. Are un aspect destul de dragut si simpatico si este perfect pentru o nunta care are o tematica in nuante de roz sau alb.

 

Un articol redactat de Bianca Berchez.

Sursa foto:  www.weddingandweddingflowers.co.uk
loading…