Gold Coffee Set for 2 placat cu aur galben by ChinelliStil si eleganta intr-un memorabil cadou pentru femei sau pentru intreaga familie, alcatuit dintr-un set pentru cafea placat cu aur, produs al remarcabilei manufacturi italiene – Chinelli.

Celor mai rafinate persoane din viaţa dumneavoastră oferiţi-le în dar accesorii pentru cafea pe măsura stilului şi statutului lor. O operă de artă îmbrăcată în aur, ce va complimenta obiceiul şi plăcerea de a savura cafeaua, în doi.

Aurul galben conferă o strălucire luxuriantă întregului set, într-un cadou memorabil pentru cei care contează cu adevărat. Tava ovală placată cu aur, cu mâner şi margini elegant conturate, va redefini luxul şi aranjamentul meselor, putând fi folosită şi pentru servirea, prezentarea altor accesorii, băuturi sau gustări. Recipientul pentru zahăr şi ceştile urmează prin design modelul veselei aristocratice englezeşti şi va atribui note sofisticate ori de câte ori destinatarul acestui dar se va bucura de plăcerea revigorantă a unei cafele fine.

CUMPARA ONLINE => SPRE MAGAZIN

[Total: 1    Average: 5/5]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.