Germenii de grau, o cale naturala de a pierde kilogramele in plus

Germenii de grau sunt un remediu foarte efficient pentru a pierde rapid si sanatos cateva kilograme in plus. In acelasi timp, sunt foarte gustosi si iti dau o stare de bine si de sanatate.

 

Beneficii pentru sanatate

Germenii de grau sunt un remarcabil nutritive, fiind una dintre cele mai bune surse de acid folic. Acidul folic reduce un compus din corpul tau numit homocisteina. Niveluri mai scazute de homocisteina au fost legate de reducerea riscului de boli de inima, osteoporoza fracturi osoase, si dementa.

Germenii de grau contin, de asemenea, un fitonutrient numit L-ergothioneine, care este un antioxidant puternic, care nu este distrus prin fierbere.

Datorita continutului nesaturat, germenii de grau merg ranced usor, mai ales daca sunt cruzi. Germenii de grau proaspeti ar trebui sa mirose precum ceva de genul nucilor prajite, nu a mucegai. Nedeschis, un borcan sigilat de germeni de grau va tine aproximativ un an pe raft.

 

Sfaturi pentru diete

Germenii de grau aduc un plus hranitoar si de multe ori nedetectabil la o multitudine de feluri de mancare, inclusiv paine, clatite, napolitane, biscuiti, cereale, si milk-shake. Este o alternativa mai mica de grăsimi de fulgi de ovaz, care poate fi adaugat la iaurt si cereale.

Cand adaugati germeni de grau pentru produse de patiserie sau paine rapid, puteti inlocui o jumatate la o cana de faina cu ea. Deoarece germeni de grau tind sa absoarba umezeala, poate doriti sa adaugati una la doua linguri de apa pentru fiecare un sfert de cana de germeni de grau le adaugati la o reteta.

 Foto: Stoonn

Un articol redactat de Bianca Berchez.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Germenii de grau, o cale naturala de a pierde kilogramele in plus, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ