Gene de vis pentru sarbatori

Daca iti doresti un machiaj desavarsit in zilele magice de Craciun, nu miza doar pe nuantele irezistibile ale fardurilor de pleoape, ci si pe conturarea si definirea perfecta a genelor. Pana la urma, un machiaj complex nu are nici un farmec daca nu este imbogatit de niste gene de invidiat.

Daca ai gene drepte, foloseste un ondulator special ca sa le curbezi si sa le oferi un aspect natural in acelasi timp. Ondulatorul de gene se foloseste inaintea aplicarii rimelului, iar genele nu se tin mult presate, deoarece se risca o curbare inestetica si chiar ruperea genelor. Make-up artistii folosesc ondulatorul de gene deoarece inalta genele si confera privirii luminozitate.

Mascara trebuie aleasa in functie de cat de dese si lungi iti sunt genele. Astfel, daca ai gene scurte si dese, foloseste un rimel pentru alungire, iar daca sunt lungi si subtiri, foloseste un rimel pentru volum. Inainte de aplicarea rimelului, descurca si aseaza genele cu un pieptene special, astfel rimelul le va acoperi mult mai uniform, fara sa le incurce. Tine periuta cu rimel in pozitie orizontala si incepe aplicarea de la baza genelor spre varfuri, cu usoare miscari in zigzag; poti aplica doua-trei straturi, dar cu atentie sa nu supraincarci genele.

Pe genele inferioare aplica doar un strat subtire (daca esti trecuta de 35 de ani, nu se recomanda aplicarea pe genele inferioare deoarece imbatraneste chipul), care va completa machiajul si va contura frumos ochii.

La o ocazie speciala, asa cum este Craciunul, poti incerca aplicarea unei perechi de gene false, acestea oferind expresivitate si mister privirii, marind in acelasi timp ochii. Genele false se aplica pe rand si se lipesc cu un adeziv special. Operatiunea de atasare a genelor necesita multa rabdare si multa atentie. Nu e obligatoriu sa folosesti toate genele. Poti lipi doar cateva in puncte centrale si spre exteriorul ochilor pentru a-ti face privirea de neuitat. Bineinteles, si genele false se aplica inainte de mascara.

Fotograf: Codrin

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ