Fusilli cu sos de smantana



Paste in sos de smantana cu usturoi si salam, o reteta rapida si extrem de gustoasa.

Ingrediente

100 gr cascaval, 150 gr salam de vara, 300 gr fusilli, 200 ml  smantana pentru gatit, 2 catei usturoi, 50 ml ulei, piper dupa gust, sare, 1/2 ardei gogosar.





Mod de Preparare

  • Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet + sare si 1 lingurita de ulei.
  • Dupa fierbere, pastele  se pun la scurs. Salamul se taie fasii si se prajeste in ulei incins.
  • Smantana se incalzeste pana la punctul de fierbere, se adauga cascavalul taiat cubulete si amestecam 1 minut.
  • In sosul format adaugam : sare si piper dupa gust, salamul prajit, cateii de usturoi maruntiti si pastele.
  • Amestecam , decoram cu ardei ( taiat cubulete) si se servim imediat.
Pofta Buna!
[Total: 0    Average: 0/5]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.