Paste in sos de smantana cu usturoi si salam, o reteta rapida si extrem de gustoasa.
Ingrediente
100 gr cascaval, 150 gr salam de vara, 300 gr fusilli, 200 ml smantana pentru gatit, 2 catei usturoi, 50 ml ulei, piper dupa gust, sare, 1/2 ardei gogosar.
Mod de Preparare
- Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet + sare si 1 lingurita de ulei.
- Dupa fierbere, pastele se pun la scurs. Salamul se taie fasii si se prajeste in ulei incins.
- Smantana se incalzeste pana la punctul de fierbere, se adauga cascavalul taiat cubulete si amestecam 1 minut.
- In sosul format adaugam : sare si piper dupa gust, salamul prajit, cateii de usturoi maruntiti si pastele.
- Amestecam , decoram cu ardei ( taiat cubulete) si se servim imediat.
Pofta Buna!