Fenomenul e-Learning

Principiul de baza al e-Learning-ului este invatatul de acasa, fara a renunta la serviciu sau la alte lucruri pe care le ai de obicei in program.

Uneori iti doresti sa mai inveti, chiar daca facultatea s-a terminat si acum ai un serviciu, dar timpul nu iti permite sa te inscrii la diverse cursuri.

Asa ca daca vrei sa aprofundezi unele lucruri peste care ai trecut prea usor in facultate, sa-ti amintesti informatii pe care le-ai uitat sau sa inveti lucruri pe care nu le-ai asimilat cum trebuie, nu trebuie sa renunti la serviciu. Ai nevoie doar de o conexiune la internet, iar platforma de e-Learning este un instrument la indemana, sapte zile din sapte, dupa un program stabilit de tine si te ajuta in dezvoltarea atat profesionala, cat si personala.

Pentru a beneficia de aceste cursuri informatizate, inscrie-te pe un site de specialitate, urmeaza un program de formare, bineinteles, in functie de timpul pe care il ai, iar la sfarsit primesti si diploma. Pe langa asta, mai sunt si alte avantaje: lectiile iti sunt prezentate interactiv, imbinate inspirat, iar combinatia de sunete, imagini si miscare te tin lipita de calculator fara sa te plictisesti asa cum pateai inainte in scoala si in facultate, cand simteai ca nu mai poti sa-ti asculti profesorul fara sa adormi.

Poti urmari lectiile stand comod intr-un fotoliu, imbracata lejer, astfel asigurandu-te ca retii totul. Iar, cum tu esti unicul receptor al informatiilor ce se perinda pe ecran in fata ta, nu risti sa te plictisesti in timp ce un anume profesor pare sa predea doar pentru anumite persoane, in timp ce celelalte pierd vremea. Un alt avantaj este ca poti reveni asupra lectiilor pe care ti se pare ca tot nu le-ai asimilat cum trebuie.

Aceste lectii pe care le faci online, sunt mai ieftine decat unele cursuri si decat meditatiile facute cu diverse persoane. Iar fata de training-urile fixe care nemultumesc multa lume, e-Learning-ul iti permite sa il accesezi atunci cand esti odihnita si cand te simti pregatita sa asimilezi informatii, sa dai randament, asa ca, fie ca e dimineata, fie in weekend, e-Learning-ul e la indemana ta oricand, ieftin si prompt.

Fotograf: photostock

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ