Extensii de par profesionale, in magazinul Fabrica-de-extensii.ro

Daca iti doresti un par des si matasos, ca al vedetelor hollywoodiene, extensiile de par natural oferite de magazinul online Fabrica de extensii reprezinta alegerea perfecta la care poti apela.

Vei avea parte de o schimbare spectaculoasa de look ( mai mult volum al podoabei capilare si o lungime sporita a acesteia) fara sa fii nevoita sa faci tratamente speciale sau sa astepti foarte mult timp pana iti creste parul.

 

Ce produse iti ofera Fabrica de extensii?

 

Fabrica de extensii este unul dintre cei mai importanti producatori, importatori si distribuitori de extensii de par natural din Romania.  In aceasta calitate, comerciantul ofera o gama larga de extensii de par profesionale, care se adreseaza deopotriva publicului din domeniul fashion-ului, dar si clientilor selecti, care stiu sa aprecieze produsele de calitate.

Fabrica de extensii pune la dipozitia celor interesati extensii cu cheratina, extensii cu microring si extensii cusute (care se aplica pe o perioada cuprinsa intre 4 si 8 luni), dar si extensii clip-on (extensii temporare).

 

De ce sa alegi Fabrica de extensii?

 

Prezenta pe piata international inca din anul 2005, Fabrica de extensii are o vasta experienta in show-urile de moda si hair-styling din intreaga lume. Mai mult decat atat, comerciantul detine cea mai mare retea de distribuitori din Romania, care pot oferi consiliere si montaje de extensii de par, indiferent de localitatea de provenienta a clientului.

 

Pentru saloanele de coafura si colaboratori, Fabrica de extensii pune la dispozitie un catalog profesional si un CD de prezentare a tehnicilor de montaj pentru extensii si le garanteaza accesul la evenimente si cursuri speciale de hairstyling.

 

Cat costa produsele oferite de Fabrica de extensii?

 

Preturile aplicate de fabrica de extensii nu au concurenta pe piata produselor de hairstyling, fiind practicate discounturi si oferte promotionale. De exemplu, un set clip-on din par natural “PLUS VOLUME” cu 6 piese, cu lungimea de 55 cm, costa  170 de lei, in vreme ce un set cu 12 piese, de aceeasi lungime, costa 290 de lei.

extensii par pentru nunta

Mai mult decat atat, Fabrica de extensii ofera gratuit la orice prima comanda plasata o trusa de machiaj profesional.

 

Cum poti achizitiona extensiile de par de la Fabrica de extensii?

 

Pentru a comanda extensiile preferate trebuie doar sa completezi un formular de comanda pe pagina web a distribuitorului. In cel mai scurt timp, vei primi o confirmare a comenzii.  Livrarea comenzii se realizeaza in 24 de ore de la plasarea sa, cu posibilitatea verificarii de colet.

 

Pentru detalii suplimentare, Fabrica de extensii.ro pune la dipozitie si doua numere de telefon (0755.671.440 si 0764. 064.153), alaturi de adresa de email- fabricadeextensii@yahoo.com.

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (8 votes cast)
Extensii de par profesionale, in magazinul Fabrica-de-extensii.ro, 3.5 out of 5 based on 8 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ