Ne intrebam ce factor declanseaza atractia fizica si ce trebuie sa faci ca sa-ti dai seama daca sunteti sau nu facuti unul pentru celalalt. Faptul ca aspectul fizic e important, se stie deja, dar proba finala are loc… in pat.

Uneori se intampla sa va indragostiti la prima vedere datorita unei priviri mai speciale, unui zambet seducator, sau a unui mesaj al trupului celuilalt care tie iti spune multe. De fapt, s-a dovedit ca e doar ceva ce tine de instinct si ca atunci cand o femeie stabileste o relatie cu un barbat, in inconstient apare intrebarea daca el e potrivit sa fie tatal copiilor ei si daca respectivul sta bine in ceea ce priveste geneticul. Pentru ca aspectul conteaza, dar o data ce ai ales, poti sa fii sigura 100% ca va merge?

Din punctul de vedere al unui barbat, femeia blonda cu ochi albastri, cu gura frumoasa si senzuala si nas mic, e femeia ideala, deoarece acestea sunt caracteristici care solicita tandrete. Barbatul care isi cauta din instinct o pereche care sa ii daruiasca un copil, trebuie sa fie tanara, pura si sa aiba nevoie de protectie. Poate de aceea frumoasele din povesti sunt toate blonde. Pe de alta parte, femeile isi doresc barbati bruneti, inalti si bine facuti, care le protejeaza si le dau un sentiment de siguranta.

Astazi exista destul de multe cupluri in care barbatul este mai in varsta decat femeia, si aceste relatii sunt reusite de obicei, deoarece ambii parteneri vor sa realizeze ceva. Un barbat mai in varsta este mai viril, deoarece are o experienta mai vasta. In cazul in care cauti un partener doar pentru satisfacerea poftelor , atunci e mai bine sa optezi pentru unul mai tanar. Dar daca esti totusi indragostita de unul mai in varsta decat tine, arata-i ca ii apreciezi experienta si faptul ca e mai matur decat tine, astfel el nemaisimtindu-se obligat sa mimeze tineretea pe care a pierdut-o.
loading…