Efectele lui Saturn in Scorpion (II)

Balanta: Se anunta mari schimbari perioada aceasta in modul in care-ti castigi existenta, dar si in ceea ce priveste principiile tale. Renunta la lucrurile care nu te ajutau sa evoluezi si fii deschis sa gandesti altfel decat pana acum.

Scorpion: In urmatorii doi ani si jumatate se anunta transformari la nivel personal. Este necesar sa iesi din zona de confort , iar relatiile sociale, atat cu rudele, cat si cu prietenii vechi te vor influenta mai mult perioada aceasta.

Sagetator: Schimbarile vizeaza sanatatea ta emotionala, iar aceasta configuratie astrala te provoaca sa renunti la dramele din trecut. Priveste adanc in sufletul tau si adopta un sistem de valori nobil si drept. Bazeaza-te doar pe tine insuti pentru a merge mai departe.

Capricorn: Pe parcursul acestui tranzit, vei avea unele revelatii legate de planurile tale de viitor, dar si de anturajul tau. Analizeaza-ti atent cercul de prieteni, apeland la experientele traite in compania acestora si efectele avute in viata ta.

Varsator: Pe plan profesional, se anunta probe dintre cele mai diverse. Nu va fi usor sa le depasesti, dar daca te straduiesti sa treci peste ele, beneficiile financiare, dar si sociale nu vor intarzia sa apara. Trebuie doar sa ai rabdare si determinare sa perseverezi.

Pesti: In cazul tau, pe parcursul acestui tranzit se clarifica legaturile cu strainatatea, dar se si consolideaza propria ta viziune asupra vietii. Pot surveni mari schimbari pe aceste planuri, care sunt determinate de unele evenimente placute sau mai putin placute.

Foto: thanunkorn

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)
Efectele lui Saturn in Scorpion (II), 4.2 out of 5 based on 5 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ