Efectele lui Saturn in Scorpion (I)

Efectele trecerii lui Saturn in semnul Scorpionului care a avut loc in 5 octombrie incep sa-si faca simtita prezenta. Cuvantul-cheie al acestui tranzit este „schimbarea”. Pentru a depasi cu bine probele care se ivesc in acest tranzit de doi ani si jumatate, trebuie sa fim dispusi sa facem schimbari semnificative in viata noastra, care pot presupune renuntarea la unele lucruri dragi, dar care nu ne ajuta sa evoluam.

Berbec: In urmatoarea perioada, este important sa te arati dispus sa treci peste unele frustrari in virtutea carora obisnuiai sa actionezi. Achita-te de datoriile morale si financiare fata de cei din jur si nu recurge la santajul emotional.

Taur: Pentru urmatorii doi ani si jumatate, probele tale vizeaza relatiile sentimentale, dar si cele profesionale. In urma acestora, poti pierde persoanele langa care stagnai si vei consolida relatiile care te ajuta sa evoluezi. Aceste schimbari privesc si legaturile familiale.

Gemeni: Pe parcursul acestui tranzit, se anunta mari schimbari pe planul medical, dar si profesional. Asa ca este indicat sa-ti faci periodic analizele, dar sa si analizezi obiectiv perspectivele pe care ti le ofera actualul loc de munca.

Rac: Anii acestia vor fi decisivi in ceea ce priveste exprimarea creativitatii tale. Aceste transformari presupun dezvoltarea unei pasiuni sau descoperirea altora noi. Chiar si la nivel sentimental pot aprea schimbari. Pana si relatia cu copiii se va modifica intr-un fel sau altul.

Foto:suphakit73

Leu: In cazul tau, Saturn in Scorpion aduce modificari in planul personal. Asa ca, pregateste-te de schimbari in relatia cu familia, dar si in ceea ce priveste caminul. Profita de oportunitatea de a-ti redecora caminul sau a reinnoda legaturile cu o ruda.

Fecioara: In urmatorii doi ani si jumatate, se anunta transformari in modul de a comunica sau se pot ivi numeroase deplasari. Se recomanda precautie in relatiile cu vecinii si cunostintele, dar si in modul in care abordezi studiile.

-va urma-

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.6/5 (11 votes cast)
Efectele lui Saturn in Scorpion (I), 3.6 out of 5 based on 11 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ