Echinacea este un supliment pe baza de plante folosite pentru a stimula sistemul imunitar. Este utila pentru raceli si infectii respiratorii superioare si a fost folosit ca suport al sistemului imunitar pentru diferite tratamente. Iata cateva dintre beneficiile de a utiliza echinacea:

Ajuta sistemul imunitar Echinacea intareste sistemul imunitar prin stimularea producerii de celule T. De asemenea, creste capacitatea celulelor albe de a se apara de organismele patogene. Un compus cunoscut sub numele de echinacin, gasit in echinacea, ajuta la mentinerea germenilor de la patrunderea celulele sanatoase, astfel ca virusurile si bacteriile nu vor patrunde in corpul tau.

Este ca un dezinfectant topic Echinacea ajuta la protejarea celulelor sanatoase de la invazia de bacterii si virusi, chiar daca se aplica local. Acest lucru inseamna ca  puteti utiliza echinacea taieturi, infectii sau zgarieturi. Nu numai ca va mentine rana de la infectare, dar se va accelera procesul de vindecare. Atunci cand este utilizata extern ca un dezinfectant de actualitate, echinacea are, de asemenea, proprietati analgezice.

Este un tratament puternic Echinacea este cunoscuta a fi deosebit de eficienta in accelerarea procesului de recuperare a unui numar de boli commune, precum: infectii ale tractului urinar, durere in gat, glandele limfatice marite, infectii ale tractului respirator superior, extinsa de prostata, infectii vaginale, bronsita, sinuzita, gingivita, s.a.

Benefica pentru infectiile recurente Echinacea este deosebit de eficienta in a ajuta la rezolvarea infectiilor recurente, cum ar fi infectii ale urechii. Atunci cand este utilizata pentru cateva saptamani, echinacea a acumulata in organism are efectele imunostimulatoare cumulative.

[Total: 3    Average: 5/5]Comments are closed.