Dieta usoara – Incepe ziua cu o banana!

Atunci cand vine vorba de tinerea unei diete care sa elimine kilogramele nedorite, lucrurile devin complicate si, adesea, delicate. Dieta ideala trebuie sa dea rezultate neintarziate fara a duce la infometare sau lipsa anumitor substante organice de care corpul nostru are nevoie.

Iar daca aceasta ne-ar permite sa mancam orice dorim la pranz si la cina, am fi capabile sa o adoptam pe termen cat mai lung.

Dieta cu banane este cunoscută ca fiind o solutie usoara si confortabila pentru femeile care isi doresc sa slabeasca inteligent, fara a-si pune in pericol sanatatea si echilibrul. Secretul consta in inlocuirea alimentelor consumate la micul dejun cu una sau doua banane si un pahar de apa plata, la temperatura camerei. Ceea ce mancam la pranz si la cina nu are importanta, atata timp cat nu luam cina mai tarziu de ora 20 si evitam pe cat posibil consumul de fainoase, dulciuri si bauturi acidulate si alcoolice. De asemenea, de fiecare data cand ni se face foame pe parcursul zilei, bananele trebuie sa inlocuiasca chipsurile, ciocolata, sau oricare alte alimente cumparate in fuga fara a tine cont de faptul ca sunt daunatoare. De altfel, atunci cand adoptam o dieta, un rol important il are motivatia noastra si vointa de a respecta un program alimentar echilibrat. Nu plecati de acasa fara a fi pregatite pentru o gustare frugala in pauze: bananele isi pot gasi oricand un loc in geanta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (19 votes cast)
Dieta usoara – Incepe ziua cu o banana!, 4.7 out of 5 based on 19 ratings

4 COMENTARII

    • Bananele sunt bogate in calorii si tocmai de aceea multe persoane cred ca ele ingrasa. In realitate, orice fruct consumat in exces ingrasa, au spus specialistii americani, iar banana nu face exceptie.

LĂSAȚI UN MESAJ