Pentru ca o mireasa nu poate sa paseasca inspre altar fara o diadema deosebita si potrivita, ti-am pregatit cele mai fascinante modele pe care le poti achizitiona si purta in cea mai speciala zi din viata ta.

 

Diademe purtate ca si coroane

De-a lungul timpului, vedetele au fost mereu cele care au dat tonul tendintelor atat in materie de moda, cat si de frumusete. Insa atunci cand vine vorba de nunti, nu putem sa nu ne gandim la Printesa Diana sau la Printesa  Kate.

Ele au purtat diademele ca coroana, lucru ce le-a facut sa isi etaleze frumusetea, dar si functia pe care o au.

Diademe pentru cocuri

In ziua nuntii, unul dintre cele mai importante aspecte este maniera in care iti vei prinde parul. Daca alegi sa iti faci un coc, atunci poti opta pentru o diadema finuta, care se va aseza perfect cocului tau.

Vei fi o aparitie eleganta si o prezenta distinsa, care va fascina pe toata lumea datorita aerului boem ce il transmite aceasta coafura.

 

Diademe purtate ca accesorii

In schimb, daca alegi sa nu porti voal in ziua nuntii, iar locatia este una rustica sau pe o plaja si vrei sa fi cat mai naturala, atunci poti opta pentru o diadema pe care sa o porti ca un accesoriu elegant.

Iti va da un plus de stralucire, iar lipsa voalului nu va impiedica invitatii sa te identifice precum cea mai frumoasa mireasa.

 

Un articol redactat de Bianca Berchez.
loading…