Despre divort si cum o iei de la capat

Din ce in ce mai multe casatorii se incheie cu un divort. Cine nu a trecut prin asa ceva, se intreaba ce simte o femeie proaspat divortata si cum reuseste sa treaca peste acest “obstacol” ivit pe neasteptate.

Majoritatea femeilor se casatoresc din dragoste, unele cautandu-si multa vreme omul iubit prin lume si asteptandu-l sa apara in viata lor, iar cand el apare in sfarsit, totul se transforma in basm. Numai ca visele nu se implinesc intotdeauna pana la capat, iar barbatii se schimba adesea imediat dupa nunta. Incep sa-si arate adevarata fata, devin irascibili, nimic nu le mai convine, ies tot mai des cu prietenii, neglijand sotia.

Daca sotia ramane insarcinata, se schimba din nou, devenind draguti, atenti, grijulii, iar femeia isi spune ca sotul are toane ca tot omul si ii iarta toate greselile din trecut. Dar o data venit copilul pe lume, barbatul se schimba la loc, incepand sa-si acuze nevasta ca l-a trecut pe locul doi, ca nu mai are ochi decat pentru copil, ca nu mai iubeste decat copilul si ca el nu mai poate trai asa. In cazul acesta, barbatul e cel care cere divortul.

Dar mai e si posibilitatea in care barbatul, comportandu-se exact ca mai sus, nu se simte pregatit sa divorteze, dar in schimb are o aventura extraconjugala, sotia afla, iar de aceasta data, ea este cea care ii cere divortul. Primul caz, totusi, este cel traumatizant pentru orice femeie. Pentru ca o femeie se daruieste cu totul unei relatii, crede in ea din tot sufletul, isi iubeste sotul sincer si considera ca atunci cand apare un copil, nu exista dar mai mare, iar cand sotul se arata indiferent la toate acestea, suferinta este foarte mare.

Toata lumea se prabuseste in acele clipe, se pierde increderea in oameni si in barbati in special. Cu toate astea, nu e sfarsitul lumii si inca o poti lua de la capat, pentru ca femeile sunt nascute sa fie puternice si sa razbata indiferent de problema. Iti poti aminti clipele frumoase, iar daca ai si un copil, atunci inseamna ca n-ai suferit degeaba, iar timpul le vindeca pe toate daca ii dai voie sa o faca.

Fotograf: Ambro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ