Cum sa-ti suplimentezi venitul

Pe zi ce trece, cheltuielile devin mai mari, iar acum cu atat mai mult cu cat e vremea sarbatorilor de Craciun.

Cu toate acestea, iti doresti ca tie si familiei tale sa nu va lipsesca nimic de pe masa de Sarbatori. Si atunci, ce-i de facut?

Desigur, acum deja e tarziu sa mai poti face ceva, timpul e scurt pana la Sarbatori, dar iti poti face planuri pentru noul an care se apropie. In functie de cunostinte si aptitudini, mai poti intreprinde ceva in afara serviciului, ceva care sa-ti aduca un ban in plus fata de salariu. In ziua de azi se cauta traducatori, iar daca stii cel putin o limba straina, e pacat sa eziti. Se pot castiga bani buni din simple traduceri de pliante sau prospecte, pana la acte oficiale sau chiar manuale de specialitate, iar daca ai tact pedagogic, rabdare si iti plac copiii, poti da meditatii nu doar de limba straina, ci la orice te pricepi mai bine, fie ca e matematica, limba romana sau istorie.

Daca iti place croitoria si detii si o masina de cusut, atunci stabileste cateva tarife si chiar daca la inceput nu o sa prea ai comenzi, nu te ingrijora, clientela se obtine treptat. In plus, daca stii sa si tricotezi, stii ca flanelele, caciulile, pantalonii si sosetele de lana sunt la mare cautare in lunile de iarna.

Esti femeie, asa ca iti plac fardurile, parfumurile si tot ceea ce tine de cosmetica. Asa ca de ce sa nu castigi ceva din aceasta “placere”? Doar nu esti, cu siguranta, nici prima si nici ultima femeie careia sa-i placa sa se ingrijeasca zilnic. In ziua de azi exista multe firme mari de cosmetice care au nevoie de reprezentanti care sa le promoveze produsele si sa le vanda. Aceste companii ofera un procent destul de bun din vanzari, iar daca la serviciu ai multe doamne si mai ai si o groaza de prietene, atunci e usor sa-ti faci o clientela.

Prin urmare, important este sa vrei si sa fii dispusa sa te dedici mini-job-ului pe care ti-l alegi. Vei vedea ca acesti bani, desi nu extraordinar de multi, iti vor prinde foarte bine atunci cand iti vei permite sa-ti cumperi ceva care nu iti este necesar, dar iti doresti foarte mult.

Fotograf: Jomphong

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Cum sa-ti suplimentezi venitul, 5.0 out of 5 based on 1 rating

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ