Cum sa-l faci sa te inteleaga

Uneori el pare atat de diferit de tine, incat ai senzatia ca nu te intelege deloc. Nu e doar cazul tau, ba chiar multe femei se plang ca nu sunt intelese de barbati, in ciuda unei mai lungi convietuiri impreuna cu acestia.

In situatii de genul acesta, chiar ne intrebam daca e vorba de indiferenta din partea barbatilor sau daca, pur si simplu, nu reusim sa ajungem la ei in felul in care le vorbim.

Majoritatea femeilor fac greseala de a nu-i spune iubitului sau sotului exact ceea ce isi doresc, ci o iau pe ocolite, bat apropouri, incearca sa fie subtile. Dar aici e doar o problema de neintelegere, deoarece intuitia este feminina dintr-un singur motiv: barbatii nu stau prea bine la acest capitol. Asa ca, daca ai sa-i spui ceva, spune-i clar. De exemplu, spune-i ca ai nevoie sa te ajute la curatenie, sau ca vrei sa iesiti in oras. Poate el chiar isi doreste sa-ti faca pe plac de multe ori si doar asteapta sa-i ceri, dar daca tu il iei cu subtilitati pe care el nu le intelege cum trebuie, se poate lasa cu cearta. Si asta nu e bine, deoarece supararea nu rezolva absolut nimic.

Tu, ca femeie, trebuie sa fii constienta ca sunteti diferiti, altfel nu se poate. Si sigur ai observat ca daca discuti o problema cu o prietena, nu doar te asculta pana la capat, dar te si ajuta sa o rezolvi cat mai bine. In schimb, daca te apuci sa-i expui lui o problema, va incerca sa iti ofere o rezolvare cat mai rapid, deoarece isi pierde rabdarea ascultandu-te. Nu trebuie sa iei acest comportament la modul personal. Pur si simplu asa sunt ei construiti, mai pragmatici din fire. Totusi, nu strica sa-i mai spui din cand in cand ca ai nevoie sa te asculte atunci cand vorbesti cu el. Si cu siguranta se va stradui mai mult.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Cum sa-l faci sa te inteleaga, 5.0 out of 5 based on 1 rating

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ