Cum sa iti gasesti partenerul ideal

Dragostea exista , trebuie doar sa o descoperim . Sa gasesti un partener de viata reprezinta un drum incercat si uneori poate prea lung.

Primul pas ne determina sa stim daca celuilalt ii face sau nu placere sa petreaca cat mai mult timp alaturi, sustinere, grija, felul in care te face sa te simti reprezinta un rol important in dragoste. De cele mai multe ori problemele personale nerezolvate, frustrarile vin si cad ca o povara asupra celuilalt ajungandu-se in felul acesta la certuri, uneori chiar si despartire. E greu dar incearca sa faci eforturi, pas cu pas , fii optimista.
Zambetul e un cuvant cheie. Dragostea iti poate surade cand nici nu te astepti. Asa ca fi hazlie si nu te lasa doborata de ideea ca nu exista dragoste adevarata pentru tine, sau ca nu ai destule calitati pentru a fi admirata. Rasul, optimismul sunt cuvinte cheie care atrag prieteni langa tine.
Persoanele care au trecut prin mai multe esecuri sentimentale sau care au fost prinse in aceleasi probleme ale vietii de cuplu, ar trebui sa se gandeasca serios la atitudinea pe care o au fata de gasirea unui partener potrivit.
Analizeaza cu atentie motivele care au dus la esecul relatiilor anterioare si incearca sa le previi pe viitor sau poate chiar sa elimini definitiv cauza acestora pentru a dobandi o viata de cuplu perfecta.

Fotograf: Nuttakit

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

    NICIUN COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ