Cum relationeaza zodiile in careu (III)

Careul Gemeni-Fecioara: Nu va lasati pacaliti de faptul ca ambele zodii sunt stapanite de Mercur, pentru ca aici avem de-a face cu principiul “aceeasi Marie, dar cu alta palarie”. Daca Mercur “aerian” se preocupa cu aflarea vestilor diverse si de ultima ora, Mercur “pamantean” este analitic si nu-si incarca mintea decat cu detaliile importante. Casa buna vor face daca Gemenii vor invata de la Fecioare sa fie mai organizati si pusi la punct, iar Fecioarele se deprind cu caracterul mereu tanar al Gemenilor.

Careul Fecioara-Sagetator: Fecioara cea statornica va intelege cu greu ca Sagetatorul are nevoie sa cucereasca mereu ca sa-si mentina copitele in cea mai buna forma, iar acesta din urma nu pricepe motivul pentru care Fecioara este atat de cumpatata. Daca Sagetatorul va invata ca nu tot ce zboara se mananca de la critica Fecioara, iar acesta va deveni spontana macar cat genunchiul broastei, lucrurile vor decurge cum nu se poate mai bine.

Careul Sagetator-Pesti: Daca s-au gasit si se plac, ar fi indicat sa afle si “remediul” pentru a pune capat diferentelor dintre ei care nu sunt tocmai putine. Daca Pestii viseaza la printi, printese si taramuri unde curge laptele si mierea, Sagetatorul viseaza la jartierele printeselor si la virilitatea printilor. Totusi, nu este exclus sa se inteleaga daca Sagetatorul se va molipsi de sensibilitatea Pestelui, iar acesta din urma ca invata sa ia viata ca pe-o joaca asemeni Sagetatorului.

Careul Pesti-Gemeni: Una dintre provocarile experimentate de acesti nativi este aceea ca Pestele va accepta cu greu iesirile interminabile ale amicului nostru “aerian”, iar Geamanului ii va fi destul de greu sa inteleaga idealurile zaharisite in care crede Pestele. In cazul in care Geamanul ii va preda cu succes Pestelui cum sa traiasca in realitatea cotidiana, iar Pestele il va face pe Geaman sa vada esenta si nu suprafata, s-ar putea ca amestecul dintre apa si aer sa devina omogen.

Foto: sattva

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Cum relationeaza zodiile in careu (III), 5.0 out of 5 based on 1 rating

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ