Cum relationeaza zodiile in careu (II)

Careul Taur-Leu: Relatia acestor nativi va avea de infruntat destule inconveniente, dar daca sunt pregatiti sa le infrunte (si sa le depaseasca), toate se vor rezolva de la sine. Provocarea cea mai grea este aceea ca Taurul sa inteleaga “nevoile” costisitoare ale Leului, iar acesta din urma sa respecte stabilitatea la care ravneste incapatanatul Taur. Totusi, Leul il poate scoate pe Taur la un restaurant de lux (si sa plateasca nota), iar Taurul va aduce putina ordine in viata Leului celui monden.

Careul Leu-Scorpion: Daca din punct de vedere intim n-au ce sa-si reproseze, relational au multe de invatat. Avand in vedere ca majoritatea Leilor sunt avizi de atentie, declaratii, ciocolata si flori, Scorpionul cel misterios va reusi cu greu sa-i satisfaca aceste dorinte. Mai mult, Leul este zodie de foc si se poate plictisi repede sa tot sondeze in abisul sufletesc al Scorpionului. Totusi, acesta il poate invata pe Leu sa fie mai profund, iar acesta din urma il va deprinde pe Scorpion cu arta romantismului declarativ.

Careul Scorpion-Varsator: Cei doi trebuie sa se astepte la mai multe de douasprezece sarcini herculeene ca totul sa iasa bine. Ca zodie de apa veritabila, Scorpionul va intelege greu iesirile dupa care tanjeste atat de mult Varsatorul cel popular, iar amicul nostru “aerian” se va prinde cu mare greutate ce se intampla in mintea incriptata a Scorpionului. Relatia va merge daca Scorpionul va invata sa-si impartaseasca pasiunile si sa fie mai putin posesiv si daca Varsatorul va invata sa fie intuitiv si sensibil.

Careul Varsator-Taur: Desi nu-mi pot imagina unde s-au putut intalni acesti doi nativi, totul este posibil! Si este la fel de probabil ca o asemenea legatura sa functioneze la parametri normali. Varsatorului ii va fi greu sa priceapa dorinta continua de acumulare a Taurului, iar Taurul va accepta cu greu iesirile dese cu prietenii ale Varsatorului. Cand cel din urma ii va preda cu succes Taurului lectia socializarii, iar prietenul nostru “pamantean” va reusi sa pretuiasca si averile spirituale, nimic nu-i va mai desparti.

-va urma-

Foto: sattva

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/5 (4 votes cast)
Cum relationeaza zodiile in careu (II), 4.4 out of 5 based on 4 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ