Cum relationeaza zodiile in careu (I)

Daca interactiunea dintre doi nativi nascuti in zodii aflate in relatie de opozitie una fata de cealalta se poate dovedi productiva, zodiile in careu trebuie sa invete sa-si accepte diferentele si sa conlucreze atat in scopul corectarii defectelor, cat si pentru aprecierea calitatilor unul altuia.


Careul Berbec-Rac: Principalul motiv pentru care relatia dintre un Berbec si un Rac se poate dovedi dificila este faptul ca Berbecul nu poate intelege sensibilitatea Racului, iar acesta din urma il considera un grosolan, care pur si simplu nu ii intelege starile sufletesti. Pentru a invata sa interactioneze unul cu celalalt, Racul trebuie sa invete ca Berbecul nu este rau intentionat de fiecare data, iar acesta ar trebui sa-l incurajeze pe Rac sa dezvolte o personalitate mai puternica.
Careul Rac-Balanta: Marea problema a acestor nativi este nevoia de socializare diferita. In timp ce Racul poate sta in casa cu saptamanile fara a se plictisi sau a avea nevoie de vreun partener de discutie, Balanta nu poate concepe viata fara oameni cu care sa socializeze. Daca isi doresc sa se inteleaga, Racul trebuie sa invete sa-i comunice Balantei nemultumirile sale, dar sa si invete sa se mai desprinda de casa, iar Balanta sa invete sa se bucure de cateva momente doar in compania Racului.
Careul Balanta-Capricorn: Daca Balanta este incantata sa mai schimbe cate ceva in viata ei (desi, in prima faza, nu se decide usor despre ce este vorba), Capricornul este destul de hotarat sa pastreze lucrurile asa cum sunt, simtindu-se in siguranta in rutina unei vieti care se deruleaza in acelasi ritm. Balanta ar trebui sa il invete pe nativul Capricorn sa se bucure de schimbare, de oameni noi si situatii inedite, iar Capricornul este sfatuit sa invete sa se desprinda de monotonie si sa incerce cate ceva nou.
Careul Capricorn-Berbec: Berbecul este un nativ viu, mereu in miscare, iar Capricornul este perseverent, constiincios, dar nu exceleaza la capitolul “expansiune”. Dar cum pot ajunge acesti nativi sa relationeze, depasindu-si cu succes diferentele? In acest sens, Capricornul ar trebui sa incerce sa mai iasa la o petrecere din cand in cand, iar Berbecul va trebui sa invete sa faca impresie la o serata dansanta, fara a strica impresia si imaginea sociala la care tine atat de mult nativul Capricorn.
-va urma-

Foto: Danilo Rizzuti

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.1/5 (4 votes cast)
Cum relationeaza zodiile in careu (I), 3.1 out of 5 based on 4 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ