Cum reinvii dorinta in cuplu

La inceput, orice relatie este pasionala, cu nopti pierdute, extaz, nerabdare si dorinta. Dar dupa mai multi ani de relatie, toate aceste elemente par sa dispara.

Si atunci ce e de facut?

Dorinta este, de fapt, o chestiune mai complicata  ci mai degraba de o nevoie de exprimare a pasiunii, de o nevoie de apreciere si de implinire in cuplu.

Unii afirma ca in ceea ce le priveste pe femei, acestea isi pierd mai repede dorinta, totul petrecandu-se mai brusc decat in cazul barbatilor. Nu stim cat de adevarata e aceasta afirmatie deoarece n-a fost dovedita stiintific, dar un lucru e clar, si anume acela ca nu putem fi mereu pasionali. Daca la inceput iubirea se manifesta ca un foc care te arde din interior, pe parcurs aceasta se transforma intr-un foc mocnit. Important este sa faci in asa fel incat sa nu se stinga niciodata complet.

Daca jumatatea ta nu te mai atrage, asta te pune pe ganduri. Incerci sa-ti clarifici daca te-a atras vreodata cu adevarat sau daca nu te-a atras deloc niciodata, dar te-ai gandit ca atractia va veni cu timpul, sau poate el s-a schimbat asa de tare incat nu mai e barbatul care a fost la inceput. Dar la fel de bine se prea poate sa te fi schimbat si tu destul de mult. Asa ca fii indulgenta cu voi amandoi si incearca sa-l regasesti in fiecare zi pe barbatul de care te-ai indragostit in urma cu cativa ani.

Ce faci daca afli ca te-a inselat? In primul rand, e normal sa nu mai ai incredere in el. Odata cu increderea dispare si dorinta de a-l vedea fericit, dar oricine merita a doua sansa, asa ca mediteaza o vreme asupra trecutului, apoi intoarce-te si priveste spre viitor. Nimeni nu e perfect, iar omul este supus greselii, asa ca discutati serios problema si treceti peste. Se poate!

Toate acestea pot fi, insa, reciproce, iar daca tu nu il mai atragi ca inainte, atunci e cazul sa te pui serios pe treaba. Schimba-te la ce nivel crezi tu, fie ca e vorba de modelare corporala, tratamente faciale, sesiuni de shopping sau mers la coafor. Atata vreme cat tu esti multumita la final de cum arati si te simti frumoasa , si el te va vedea la fel.

Fotograf: photostock

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Cum reinvii dorinta in cuplu, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ