O culoare naturala si in acelasi timp neutra, greenery este o nuanta versatile, care poate fi asortata si combinate cu foarte multe culori. Astfel, greenery poate fi asortata atat cu nuante neutre, cat si cu nuante stralucitoare, deschise, intunecate, pastelate sau metalice.

De asemenea, daca anul trecut ai fost indragostita de culorile alese, roz si albastru seren, afla ca le poti combina cu usurinta cu greenery, pentru un look cu adevarat modern si in acelasi timp romantic.

In ciuda aspectului luminos, greenery este combinatia perfecta pentru un aspect elegant si atragator. Aceasta flexibilitate face ca greenery sa fie potrivit pentru toate sezoanele si ocaziile. Astfel,  indifferent ca vorbim despre costumul de baie sau despre pardesiul calduros de iarna, greenery poate fi asortat si combinate cu o serie de alte culori. In plus, aceasta culoare este potrivita atat pentru persoanele conservatoare, cat si pentru cei mai infocati admiratori ai modei.

Greenery si nuantele neon stralucitoare

Este nevoie de o persoana cu adevarat indrazneata care sa combine astfel de nuante, insa trebuie sa spunem ca riscul este intemeiat.

Greenery se asorteaza foarte frumos cu nuantele neon stralucitoare, in special tonurile de galben si roz. Aceasta combinatie cu siguranta va intoarce numeroase capete, fiind potrivita atat pentru intalnirile intre prieteni, cat si pentru intalnirile de afaceri sau sedintele de la serviciu.

Tonuri si nuante pamantii si bej

In aceste combinatii cu siguranta nu vei da gres, atat la intalnirile cu prietenii, cat si la intalnirile mai formale, de la job. Astfel, greenery va fi pusa in evidenta de tonurile mai calme ale hainelor tale. Asadar, indrazneste sa fii altfel, cu haine si combinatii in culoarea anului 2017, greenery!