Culorile sezonului primavara-vara 2011

Chiar daca sezonul rece nu pare deloc dornic sa se desparta de noi, schimbarea garderobei este esentiala pentru a intâmpina cu optimism si forte noi soarele si aerul aromat de primavara. Culorile ce vor domina anul acesta cele doua anotimpuri calde inspira pofta de viata, de calatorie si aventura in locuri exotice si invioreaza spiritul obosit de iarna ce tocmai s-a incheiat.

Preferinta de anul acesta pentru culorile complementare, cat si pentru combinatiile de nuante in cadrul aceleiasi culorile, face tendintele vestimentare potrivite oricarui tip de temperament. Pentru persoanele sangvinice, care doresc sa redea energia si indrazneala ce le caracterizeaza, culoarea rosu indulcita de un roz vibrant poate fi alegerea perfecta. O rochie vaporoasa in aceasta culoare marcheaza un spirit diafan si jucaus.

Rozul coral se afla, de asemenea, in trend impreuna cu galbenul cald, asemenea mierii. Printre culorile romantice se numara si lila-ul. Acestea sunt ideale pentru a induce senzatia de caldura, vitalitate si senzualitate. Buna dispozitie trebuie sa devina scopul principal pentru aceasta vara, pentru a ne putea bucura de toate avantajele oferite de soare si natura.

Albastrul marin se va afla la mare cinste printre culorile verii, indemnandu-ne sa petrecem cat mai mult timp pe plaja, impreuna cu partenerul sau mai indrăznet – blue curacao. Cel din urma poate crea o explozie de energie prin combinarea lui cu o culore complementară, precum roz coral sau roz vibrant.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ