Ca in fiecare an, Pantone, autoritatea numarul unu in domeniul culorilor, anunta culoarea definitorie pentru anul in curs. 2017 este anul Greenery (Pantone 15-0343), o nuanta de verde praz. O culoare proaspata si revitalizanta, greenery este simbolul noilor inceputuri.

Greenery este o nuanta proaspata de verde-galbui care evoca primele zile ale primaverii, atunci cand natura reinvie si se reinnoieste. Ilustrativa pentru foliajul verde al plantelor si a ierbii care inunda parcurile primavera, calitatile fortificante ale acestei culori semnaleaza ca este momentul sa ne oxigenam, sa respiram mai bine, sa ne revigoram si sa ne reinventam. Greenery este o culoare neutra, care ne reaminteste de contactul permanent pe care il avem cu natura. Cu cat suntem la subjugati vietii moderne, cu avantajele si dezavantajele sale, cu atat avem mai multa nevoie sa ne reamintim ca natura ne inconjoara si ne poate oferi cu adevarat clipe frumoase de relaxare.

Aceasta culoare ne face sa fim mai atenti la lucrurile care ne inconjoara si, cu siguranta, vom observa ca aceasta nuanta este cu noi de foarte multa vreme, atat in vestimentatie, cat si in arhitectura, mobilier urban sau alegerile pe care le facem zilnic. In plan personal, greenery este o culoare emblematica pentru cautarea pasiunilor si a tuturor lucrurilor care ne fac fericiti si ne ofera momente de serenitate. Astfel, aceasta culoare poate fi si o asigurare si o reconectare mult dorita si asteptata cu natura, cu oamenii dragi si cu tot ce ne face placere.

Rochie LaDonna Autumn Beauty Green

rochie Greenery

Sursa foto