Culinar

12 octombrie 2015

Piure de cartofi

Piureul de cartofi este una dintre cele mai cunoscute si apreciate garnituri pentru felurile principale.Cel mai bun piure de cartofi , gustos si pufos !




10 octombrie 2015

Sirop din muguri de brad

Sirop din muguri de brad, o bautura naturala cu efecte benefice asupra sanatatii. Ingrediente 500 gr muguri tineri de brad, apa, zahar. Mod de preparare Mugurii […]
6 octombrie 2015

Aluat cu osanza

Aluatul cu osanza este un aluat in foi, ideal pentru :  placinte, rulouri, mere in aluat si cornulete. Ingrediente 1 lingurita cu sare, 150 ml apa, […]




6 octombrie 2015

Pate Brisee (aluat de tarta)

Pate Brisee este  un aluat clasic frantuzesc, usor de preparat . Il folosim  pentru  tarte sarate, cat si pentru tarte dulci. Ingrediente 1 praf de sare, […]
5 octombrie 2015

Bagheta umpluta

Ingrediente 1 bagheta, 1 lingura de smantana, 1 praf de piper, 100 gr salam uscat, 150 gr branza feta, 5 masline verzi, 50 gr branza prospata, […]
5 octombrie 2015

Rulada din carne tocata

O rulada aperitiv pe baza de carne tocata , gustoasa si extrem de apreciata. Ingrediente 1 ceapa, 2 felii de franzela, 2 oua, 300 gr carne […]