Cristina Matei lansează o linie de piese vestimentare din crochet

Iulie, 2012- Designerul Cristina Matei își exprimă pasiunea pentru crochet și design într-o colecție unicat intitulată “Summer”. Prin combinația inedită de fire și materiale, culori și modele, “Summer” reprezintă un nou concept pe piața românească, îmbrăcând forme din ce în ce mai variate.

Cele peste 80 de piese vestimentare care fac parte din noua colecție sunt disponibile pe magazinul online www.cristinamatei.com
Summer” propune ținute ultra-feminine și extrem de senzuale, datorită combinației de crochet și texturi diafane. Extrem de practice și lejere, piesele vestimentare pot fi purtate în funcție de ocazie, eveniment, companie sau moment al zilei. Colecția cuprinde de la rochii din organza și bumbac lucrate 100% manual, piese din voal cu linii simple și rafinate, accesorizate cu elemente din crochet, și până la costume de baie îndrăznețe, care emană eleganță.
Rochia croșetată a devenit un must-have al sezonului. Acest item a fost prezentat în repetate rânduri pe scena modei internaționale și s-a bucurat de un real succes în rândul criticilor de modă”, a declarat Cristina Matei. “Dacă înainte exista conceptul ca rochia croșetată să poate fi purtată în combinație cu cizme de iarnă și căciulă, acum acest element vestimentar poate fi asortat cu o geacă din denim sau pantofi cu toc înalt și bijuterii elegante”, a mai spus Cristina Matei.
Din punct de vedere cromatic, “Summer” optează pentru tonuri de alb, negru, camel și somon pentru ținutele casual, în timp ce tonurile aprinse de roșu, turcoaz, corai, fucsia, mov sau portocaliu sunt cele care înviorează outift-urile de seară sau costumele de baie.
Pentru mai multe detalii despre combinația de materiale, elementele noii colecții și shopping online vă rugăm accesați www.cristinamatei.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Cristina Matei lansează o linie de piese vestimentare din crochet, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ