Costume de baie pentru vara 2011

Pare devreme pentru a discuta despre sezonul estival, insa lucrurile importante trebuie facute din timp pentru a avea rezultatele dorite.

Asadar, vara aceasta vor fi in topul tendintelor costumele de baie cu buline, cu modele geometrice alb-negru, dar si cele in culori puternice, decorate romatic cu drapaje si fundite. Fie ca alegi un costum in doua piese sau un costum intreg, asigura-te ca el se potriveste corpului tau si ca iti pune in evidenta calitatile, in timp ce iti mascheaza eventualele defecte.

Bulinele sunt foarte feminine, oferind un aspect delicat si clasic in acelasi timp. Albe pe un fond negru sau belumarin, sunt excelente pentru femeile mature, care doresc sa se simta bine in pielea lor. Alege un costum in doua piese, cu slip cu talie inalta pentru un abdomen plat si cu sutien cu intarituri, care iti vor face bustul sa arate mult mai apetisant.

Nemuritoarea combinatie alb-negru va fi intalnita sub forma de figuri geometrice si modele cadrilate, mai ales pe costumele de baie intregi. Simplitatea va fi mereu de efect, asa ca opteaza pentru acest tip de costum de baie pentru a te simti confortabil pe plaja. Poate nu iti vei da seama, dar privirile celorlalti te vor urmari tocmai datorita modelelor mici si jucause. Nu trebuie sa alegi culori puternice pentru a iesi in evidenta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ