Multe tendinte vin si pleaca, insa, ca in orice domeniu, ceva face diferenta. In materie de coafuri, am selectat pentru tine cateva coafuri ce nu au iesit si nu vor iesii niciodata din trend, deoarece sunt cool si foarte adaptabile la orice situatie.

Bretonul

Coafurile cu Breton au fost mereu niste coafuri chic, ce dau un aer glamour oricui le poarta. Si in cazul lui Kerry Washington, bretonul face minuni si ii da o frumusete aparte. In plus, acest gen de Breton asimetric este foarte usor de aranjat.

Pixie

Jucandu-se cu diferite texturi, coafura pixie este una vedeta si asta deoarece cat mai multe vedete au optat pentru ea, cum ar fi Anne Hathaway, al carui pixie este pur si simplu fabulous si natural. Pentru acest look, ai nevoie de fixativ si putina indemanare in a aranja coafura precumĀ  a lui Anne.

Bobul

Keira Knightley emite o vibratie provocatoare prin aceasta coafura, care ii pune trasaturile feminine in evidenta. Bobul este o coafura eleganta, ce iti va da un aer aparte si indiferent de evenimentul unde trebuie sa mergi va fi mereu o coafura in tendinte si potrivita.

Lung si drept

Parul lung si drept este visul oricarei fete, asa ca daca esti norocoasa posesoare a unei astfel de coafuri, atunci ai cat mai mare grija de ea. Cat Deeley are si ea o coafura impecabila, un par lung si drept sanatos, frumos si cu o stralucire aparte.

Buclele definite

Un par natural precum cel al lui Kelly Rowland este extrem de versatil si stilat, creand un look modern. Insa trebuie sa ai mare grija ce produse folosesti si sa opteaza cat mai des pentru masti de ingrijire a acestuia pentru a ii reda mereu aceeasi stralucire naturala .

Un articol redactat de Bianca Berchez

Sursa foto: www.instyle.com

 

 
loading…