Chiftelute aperitiv in varianta de post, delicioase si rapide.

Ingrediente

1 ceapa, 100 gr faina, 20 ml apa minerala, 200 gr soia granule, 4 cartofi, dupa gust – oregano, piper, sare, ulei pentru prajit.




Mod de Preparare

  • Cartofii se spala, se curata de coaja si se pun la fiert intr-un vas cu 1.5 l apa.
  • Separat, se fierbe soia conform instructiunilor de pe pachet. Ceapa se rade .
  • Dupa fierbere, cartofii se paseaza si se lasa sa se racesca.
  • Soia dupa fierbere se pune intr-o sita la scurs apoi se stoarce.
  • Intr-un bol se adauga : cartofii pasati , soia , sare, piper, oregano, ceapa rasa, faina si apa minerala.
  • Se amesteca bine pana obtinem o compozitie omogena.
  • Se ia compozitie cu o lingura si cu ajutorul mainilor umezite formam chiftelutele.
  • Se pun in ulei incins si se prajesc bine pe ambele parti.
  • Dupa prajire se pun intr-un vas tapetet cu servetel (pentru a se absorbi surplusul de grasime).
  • Se servesc ca aperitiv.
Pofta Buna!
[Total: 0    Average: 0/5]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.