Chiftelute cu dovlecei



Chiftelute  cu dovlecei – un aperitiv delicios si ieftin. O gustare rapida ce poate fi servita cu un sos delicios si o salata de legume.

Ingrediente

1 ceapa mare, 1 dovlecel, 1 legatura de patrunjel, 150 gr faina, 2 oua, 3 fire de cimbru proaspat, 500 gr carne tocata  de porc, sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit.




Mod de Preparare

Dovlecelul il razuim , il punem  intr-un bol si se amestecam cu  1/2 lingurita sare. Se lasa sa stea 30 minute.
Intr-un bol amestecam carnea tocata cu dovlecelul stors bine , ouale , ceapa rasa si stoarsa, cimbru tocat marunt, piper si sare dupa gust, patrunjel taiat marunt.
Amestecam  pana obtinem o compozitie omogena.
Formam chiftelutele si le  tavalim prin faina. Se pun in ulei incins si se prajesc bine pe ambele parti. Se scot intr-un vas tapetat cu servet din hartie ( pentru a se absorbi restul de grasime ). Se pun pe platou, se decoreaza cu frunze proaspete de patrunjel si rondele de castravete.
Pofta Buna!
[Total: 0    Average: 0/5]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.