Ce ruineaza o prima intalnire pentru fiecare zodie (I)

In sfarsit, a venit momentul sa cunosti mai bine persoana pe care ai ajuns sa o simpatizezi. Dar partea grea abia acum incepe! Pentru a evita orice dezamagire sau rateu memorabil inca de la prima intalnire, este indicat sa urmaresti sfaturile impartasite in continuare.

Berbec: Cel mai mare ghinion cu care s-ar putea confrunta acest nativ ar fi acela ca persoana pe care o simpatizeaza sa se dovedeasca o persoana extrem de conservatoare sau, dimpotriva, mult prea “moale”. In orice caz, adora provocarile si persoanele care ii suresciteaza interesul pentru competitii. Chiar daca intrecerile se rezuma doar la discutii incinse despre cate si mai cate 🙂

Taur: O prima intalnire de cosmar in viziunea unui Taur este atunci cand persoana de care se arata interesat alege un “fast food” ca loc de savurat o gustare si a depana niste amintiri. Cu un gurmand precum acest nativ, dai gres fara doar si poate daca nu ai grija sa-i satisfaci pana si cele mai riguroase asteptari la nivel culinar. Asa ca gandeste-te de doua ori inainte de a-i comanda un “cheeseburger”.

Gemeni: Daca esti o persoana care nu exceleaza la abilitatile comunicationale, iti va fi greu sa-i faci pe plac acestui nativ. Mai mult, daca nu esti la curent cu alegerile din SUA, noile ispravi ale celor mai in voga celebritati sau alte detalii picante de acest gen, va fi destul de dificil sa-i mentii interesul la cote maxime. Pentru a-i suporta logoreea, antreneaza-te cu un TV deschis in permanenta in fundal prin casa J

Rac: Daca nu vrei sa faci o impresie gresita inca de la prima intalnire, asigura-te ca te-ai inarmat cu rabdarea necesara de a-i asculta toate pataniile din copilarie si multitudinea de povesti despre relatiile sale esuate. Si nu-l intreba de ce mai poarta inca un fular ponosit sau o bratara care nu se mai afla in tendinte de pe vremea bunicii, pentru ca are cu siguranta motivele lui bine intemeiate.

Leu: Ce ar putea sa o scoata din minti mai mult mondena “felina” decat sa ai alt subiect de discutie decat persoana ei? In orice caz, limiteaza-te la cateva cuvinte despre tine si ofera-i toata libertatea sa-ti povesti despre preferintele sale, realizarile cu care se mandreste (in cel mai pur sens al cuvantului), asteptarile care il anima si toate celelalte lucruri care il privesc.

Fecioara: Cand accepti sa te intalnesti cu unul dintre exponentii acestui semn, ar trebui sa arati mai ceva ca scos din masina de spalat. Asigura-te ca mainile tale sunt mai ceva ca ale unei manichiuriste, dar si ca hainele tale sunt calcate la dunga. Si grija mare cu parul, pentru ca sunt atenti la fiece detaliu. Mai ales ca sunt apreciativi din cale-afara la capitolul ordine si curatenie.

-va urma-

Foto: stockimages

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Ce ruineaza o prima intalnire pentru fiecare zodie (I), 5.0 out of 5 based on 2 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ