Balanta: Miscarea retrograda a lui Mercur in semnul Sagetatorului poate aduce amanarea unor aprobari de care depindeau unele proiecte. Pleaca urechea la sfaturile persoanelor mai experimentate si nu te baza doar pe propria parere. Din 14 noiembrie, administreaza-ti resursele responsabil. Este indicat sa investesti doar in lucrurile care iti inspira incredere si care prezinta orice fel de garantie.

Scorpion: Cat timp Mercur se mai afla in Sagetator, ai sansa de a recupera niste bani sau de a scoate unele profituri din unele afaceri pe care le credeai esuate. La intoarcerea in semnul Scorpionului, este recomandat sa-ti acorzi timp suficient pentru introspectie, dar sa si reevaluezi unele relatii de prietenie sau chiar proiecte de care te-ai ocupat in ultima vreme.

Sagetator: Pana in 14 noiembrie, apropiatii, partenerul si chiar oamenii pe care ii consideri importanti au o mai mare influenta asupra ta. Vei fi supus la diverse provocari, dar este important sa cedezi acelora care te ajuta sa evoluezi. Miscarea retrograda a lui Mercur in Scorpion, poate aduce la suprafata unele secrete legate de partener sau chiar de tine insuti care te vor face sa-ti schimbi viziunea.

Capricorn: Cat timp Mercur parcurge in sens invers semnul Sagetatorului, vei depista cauza reala a unor probleme de sanatate care te bantuiau de ceva timp. Este foarte posibil ca mentalitatea conservatoare sa-ti fi pricinuit neplaceri la acest nivel. Pana in 27 noiembrie, se recomanda sa regandesti unele perspective care tin de locul de munca in raport cu experienta de care dispui.

Varsator: Pana in 14 noiembrie, este indicat sa-ti reevaluezi asteptarile legate de sentimentele celorlalti. Probabil vei intampina neplacerea ca cei apropiati sa nu-ti raspunda emotiilor la intensitatea la care iti doresti tu. Aminteste-ti ca acest lucru nu inseamna ca nu tin la tine. La intoarcerea planetei comunicarii in Scorpion, iti vei da seama de utilitatea acestei lectii pe viitor.

Pesti: Mercur retrograd in Sagetator va readuce in actualitate unele lipsuri din planul relational si emotional. Ai grija insa cum te adresezi acestor neajunsuri pentru a nu crea o confuzie si mai mare. Odata ce planeta gandirii logice revine in Scorpion, poti implementa schimbarea de viziune in propriul set de principii. Altruismul si intelegerea trebuie sa se incadreze neaparat in aceasta transformare.

Foto: Exsodus
loading…