Ce ne aduce Mercur retrograd in noiembrie 2012 (I)

In 7 noiembrie, Mercur retrogradeaza in semnul Sagetatorului, continuandu-si mersul in sens invers si in  zodia Scorpionului pana in 27 noiembrie. Pentru ca Mercur este exilat in Sagetator, deci isi manifesta energia haotic, predispune la situatii incurcate si amanari. Cu planeta comunicarii in acest semn, tindem sa vedem doar partea plina a paharului, imaginea de ansamblu a situatiilor cu care ne confruntam. Putem omite inconstient detaliile plicticoase ca programarile sau alte sarcini de rutina. In plus, ne bazam mai mult decat este necesar pe sfaturile si experienta altor persoane. Dar haideti sa vedem cum influenteaza retrogradarea lui Mercur fiecare zodie in parte.

Berbec: Cat timp Mercur parcurge semnul Sagetatorului in sens invers, pot avea loc erori de judecata sau viziune in domeniul profesional. Se recomanda precautie daca te asteapta drumuri lungi sau in strainatate. Din 14 noiembrie, evita pe cat posibil conflictele cu familia. In schimb, se anunta o perioada buna pentru introspectie si vindecare prin analizarea unor situatii dureroase din trecut.

Taur: Pana in 14 noiembrie, este pusa la incercare implicarea ta pe plan sentimental, dar si exprimarea sinelui si a creativitatii personale. Nu trece cu vederea lucrurile care te inspira, pentru ca superficialitatea poate veni in detrimentul tau. Mersul retrograd in semnul Scorpionului readuce in discutie increderea in partener, dar si comunicarea in cadrul relatiei in care esti implicat.

Gemeni: Cat timp Mercur se afla in Sagetator, se pot naste divergente in cuplu sau in interiorul familiei din pricina modului defectuos de gestionare a comunicarii. Ia in considerare atent si opinia apropiatilor, chiar si in chestiunile care te privesc personal. Din 14 noiembrie incolo, trebuie sa analizezi atent unele situatii familiale sau treburi gospodaresti de care te-ai ocupat pana acum.

Rac: Pana la jumatatea lunii noiembrie, se recomanda sa te ocupi de unele investigatii medicale. Daca ai trecut cu vederea unele simptome, acum este momentul sa apelezi la consultul unui specialist. Efortul fizic prea mare iti poate pricinui unele neplaceri pe planul sanatatii. Dupa ce Mercur trece in Scorpion, ar fi indicat sa fii mai deschis in a-ti exprima sentimentele si trairile.

Leu: Pana in 14 noiembrie, se recomanda sa verifici cat de fezabile sunt unele proiecte personale pe care le ai in derulare. Asa ca daca asteptarile tale sunt mari, este indicat ca si implicarea ta sa fie pe masura. De la jumatatea lunii noiembrie incolo, se anunta o perioada favorabila pentru a observa la ce au dus stradaniile tale in plan familial, dar si investitiile facute in propriul camin.

Fecioara: Pentru ca retrogradarea lui Mercur sa nu-ti dea mari batai de cap cat inca se afla in semnul Sagetatorului, trebuie sa acorzi importanta maxima chestiunilor familiale si casnice. Sfatul parintilor sau al persoanelor cu mai multa experienta de viata te poate ajuta considerabil. Cand Mercur se va intoarce in Scorpion, este indicat sa valorifici momentele de cotitura si conjuncturile importante care se ivesc.

-va urma-

Foto: Salvatore Vuono

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (5 votes cast)
Ce ne aduce Mercur retrograd in noiembrie 2012 (I), 4.8 out of 5 based on 5 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ