2017 este un an al extremelor in ceea ce priveste moda gentilor. De la cele mai mici genti posibil, pana la genti supradimensionate, de la materiale delicate, pana la materiale nonconformiste, totul este posibil in acest an.

Iata care sunt cele mai populare tenduri ale anului:

Genti-obiect. Marile case de moda internationale au dat startul unui trend interesanta in ceea ce priveste gentile. De la gentile in forma de tobe, pana la cele sub forma de felie de pepene rosu, imaginatia nu are limite. Distractive si practice, aceste genti sunt un must have al sezonului.

Brandul la vedere. Daca in anii trecuti marile branduri voiau sa fie cat mai discreti, lucrurile sunt diametral opuse in acest an. Se poarta numele brandurilor la vedere, cu litere cat mai mari si mai sclipitoare.

 

Sacuri supradimensionate. Gentile si rucsacurile supradimensionate sunt din nou pe val, dupa ce anii trecuti au luat o pauza. In 2017, aceste genti s-au reinventat si arata mai chic ca niciodata, putand fi folosite la orice ocazie si imprejurare.

Genti cu maner tip inel. Mici sau mari, gentile cu maner rotund, tip inel, sunt foarte populare in acest an. Din diferite materiale si texture, aceste genti au un design interesant, practic niste bijuterii. Pot fi asortate la orice tinuta si purtate in diferite ocazii.

Gentile tip borseta. Anul 2017 vine cu o noua modalitate de la purta gentile: la brau. De dimensiuni mici sau mari, noul trend pare sa fi pus deja stapanire pe moda stradala a marilor orase din lume. Fie ca alegi o geanta din piele, potrivita pentru intreaga zi, fie una eleganta si stralucitoare, pentru evenimentele speciale, borsetele anului 2017 sunt un must have.