Campania”Sandwich-ul de la miezul noptii”

A.Z.I.  organizeaza, coordoneaza,intermediaza, colecteaza si distribuie hrana catre cersetori, persoane care traiesc pe strada sau care provin din medii dezavantajate socio-economic.
Pentru o imagine mai buna a Romaniei,”A Z I” impreuna cu Sponsorii, organizeaza si coordoneaza un proiect umanitar cu caracter permanent, care are rolul de prevenire a traficului de persoane in vederea cersetoriei!

Societatea trebuie informata, implicata si sa ia atitudine. Banii.nu ajuta ci doar imbogatesc organizatiile care exploateaza oamenii strazii si ii mutileaza pentru a starni mila si compasiune.

Aceasta campanie nu implica niciun ajutor material sau financiar din partea dumneavoastra. Ajutorul real este prin informare si atitudine. Sprijinul vostru conteaza! Indiferenta doare cel mai tare. Am convingerea ca doar impreuna vom reusi sa o  vindecam.

Campania”Sandwich-ul de la miezul noptii” are ca parteneri autoritati ale statului. Suntem in parteneriat cu: Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane, Politia Capitalei, Primaria Generala.

Irina Maria Mohora, Vicepresedinte A.Z.I. declara ca “Am infiintat Asociatia Zambetul Ingerilor (A.Z.I) alaturi de oameni frumosi  din dorinta de a face lucruri frumoase. Asa a aparut si campania “Sandwich-ul de la miezul noptii”.  Scopul  este acela de a preveni cersetoria. Alaturi de partenerul nostru ,Billa, vom asigura hrana in fiecare zi, pentru oamenii  strazii, astfel incat acestia sa nu mai aiba pretextul de a cere bani. Este singura campanie care nu cere nimic material sau financiar celor din jur. Este important  ca oamenii sa se informeze si sa ia atitudine. Mai exact sa afle despre demersul nostru, sa transmita mai departe si data viitoare, cand la semafor un cersetor le va bate in geamul masinii, sa nu le mai dea bani si sa ii indrume catre locatiile noastre pentru ai hrani. Am incredere ca numai impreuna vom reusi sa nu mai incurajam acest fenomen organizat. Uneori banii nu ajuta….sau nu ajuta pe cine trebuie. Inainte de a da maruntisul din buzunar cersetorului, ganditi-va de doua ori unde vor ajunge acei bani. De cele mai multe ori acesti oameni nu cersesc de buna voie ci pentru ca sunt fortati  si exploatati de retele de traficanti, o adevarata Mafie! Pe ei ii imbogatim! Imi doresc ca acesta campanie pe care am initiat-o sa se transforme intr-o miscare sociala si sa realizam ca facem asta si pentru noi, pentru a avea o comunitate mai sigura, mai curata si mai frumoasa!Sistemul social este singurul care poate descuraja traficul de persoane si cersetoria, dar sistemul social suntem, noi.”

Foto: David Castillo Dominici

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Campania"Sandwich-ul de la miezul noptii", 5.0 out of 5 based on 2 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ