Buchete de nunta pentru mirese

In ziua nuntii, buchetul miresei este unul dintre cele mai importante detalii. Toata lumea va fi cu ochii pe tine atunci cand e timpul aruncarii buchetului si mai ales asupra lui, a buchetului.

Acesta trebuie sa te reprezinte, sa fie un buchet care sa transmita sentimentele pe care tu le simti in acea zi si sa fie alcatuit din culorile sau floriile tale preferate.

 

Buchete in nuante de pastel

Daca esti adepta culorilor pastel, atunci alege un buchet inspirit din ochiurilor de plasa si perle, care sa fie alcatuit din bujori roz sau albi, trandafiri in nuanta piersicii, cu accente de menta.

 

Buchete cu nuante aprinse

Nimic nu poate fi mai vessel decat un buchet intr-un amestec frumos de flori de sezon, inclusiv trandafiri, floarea-soarelui, bujori, dalii, frezii, albastrele, capete de mac si frunze mixte, cum ar fi salvie si eucalipt.

 

Buchete in nuante de alb

Pentru un buchet alb classic poti sa alegi orhidee, bujori, trandafiri sau lalele in nuante de alb sau crem, care se va incadra perfect intr-o atmosfera calda si romatica.

 

Buchete si forme inedite

In schimb, daca esti o fire nonconformista, atunci acest lucru trebuie sa il transmita pana si buchetul tau de mireasa. Alege o forma inedita sau fructe in loc de flori.

 

Un articol redactat de Bianca Berchez.

Sursa foto: weddingandweddingflowers.co.uk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Buchete de nunta pentru mirese, 5.0 out of 5 based on 1 rating

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ