Branza cu mamaliguta si smantana



[Total: 0    Average: 0/5]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Branza cu mamaliguta si smantana



Ingrediente

a:8:{i:0;a:2:{s:4:"name";s:14:"6 cani cu apa";s:4:"note";s:0:"";}i:1;a:2:{s:4:"name";s:16:"2 cani cu malai";s:4:"note";s:0:"";}i:2;a:2:{s:4:"name";s:4:"sare";s:4:"note";s:0:"";}i:3;a:2:{s:4:"name";s:3:"unt";s:4:"note";s:0:"";}i:4;a:2:{s:4:"name";s:8:"smantana";s:4:"note";s:0:"";}i:5;a:2:{s:4:"name";s:16:"branza proaspata";s:4:"note";s:0:"";}i:6;a:2:{s:4:"name";s:9:"ou prajit";s:4:"note";s:0:"";}i:7;a:2:{s:4:"name";s:12:"cascaval ras";s:4:"note";s:0:"";}}

Instructiuni

Preparam mamaliguta: se adauga apa rece intr-o oala , cand a dat in clocot se adauga sarea si malaiul in ploaie , amestecand continuu cu un tel.
Se fierbe la foc mediu pentru inceput , iar cand incepe sa se ingroase se da focul la mic.
Se amesteca , iar cand incepe sa se desprinda de pe peretii oalei si s-a rumenit o idee se ia de pe foc.
Mamliguta se pune in forme unse cu unt, se aseaza bine, apoi se rastoarna pe farfurie.
Se adauga branza amestecata cu smantana, oul prajit deasupra mamaligutei , apoi se rade cascaval.

Se serveste dupa preferinta cu smatana din belsug. Ideala pentru cina.

[Total: 0    Average: 0/5]



Comments are closed.