Sunt Bianca Berchez, jurnalist si PR de profesie si iubitoare de frumos in timpul liber. Am absolvit Facultatea de Filosofie UB, specializarea Filosofie Moral-Politica si Scoala de Televiziune si Film “Tudor Vornicu”, specializarea Editorial-Artistic. Pasiunea pentru domeniul mass-media a inceput inca din vremea liceului, atunci cand am inceput sa particip la diferite concursuri jurnalistice, care mi-au starnit interesul pentru aceasta lume din ce in ce mai mult.
Atunci cand am inceput cursurile Scolii de Televiziune si Film “Tudor Vornicu”, mi-am dat seama ca dincolo de toate trebuie sa spui o poveste. Indiferent daca esti reporter, producator sau jurnalist de presa scrisa. Dupa finalizarea cursurilor, am fost moderatoarea unei emisiuni ce transmitea povestiile din lumea Universitatilor, respectiv a proiectelor studentesti. Mai apoi, am inceput sa colaborez cu diferite reviste de moda, specializandu-ma pe domeniul Fashion&Beauty.
Experienta mea cu Marya.ro a inceput acum ceva timp si s-a fructificat intre timp ca fiind o poveste frumoasa, ce reprezinta o parte din mine. Va invit sa imi cititi cu drag tutorialele si astept intrebarile si curiozitatile voastre!
loading…