Barbati vs. Femei in afaceri

Noua clasa sociala, omul de afaceri, nu starneste nici un semn de intrebare in varianta masculina, dar varianta feminina inca se confrunta adesea cu priviri incruntate si sprancene ridicate, in special din partea barbatilor. Cu toate acestea, viata merge mai departe fara sa tina cont de prejudecati. In ziua de azi, tot mai multe femei se ocupa de gestionarea uneia sau chiar mai multor afaceri, alegand sa amane intemeierea unei familii. Unele femei nici nu sunt constiente de ceea ce sunt in stare pana sa se apuce de coordonarea unei afaceri, prin aceasta descoperindu-si noi laturi ale personalitatii. E adevarat ca exista si multe femei care continua sa se manifeste in domeniile traditionale, precum gatitul, ingrijirea familiei, dar fara sa acorde prea mult timp niciuneia dintre ele. Intrebate cum percep relatiile cu barbatii din noua ipostaza in care se gasesc, multe femei au pretentia, indreptatita de altfel, ca un barbat cu care vin in contact profesional sa arate respect si  sa nu desconsidere femeia doar pentru ca e femeie. In plus, au descoperit ca in afaceri trebuie sa fii dur si sa nu arati nici un fel de compasiune celui cu care ai inceput o relatie de afaceri si te-a inselat cumva.

O femeie de afaceri inseamna astazi mult mai mult decat o femeie, pur si simplu, deoarece eforturile pe care ea trebuie sa le depuna o data cu noua calitate dobandita i-au dezvoltat la maximum unele capacitati de care poate nici ea nu era constienta inainte.

O femeie de afaceri de succes, poseda inteligenta peste medie, curaj si o fina observatie, calitati pe care multi barbati nu prea le au.

Foto: Ambro

Aveti grija la orice turnura provocatoare  pe care o poate lua o relatie cu o femeie de afaceri! E nevoie de multa prudenta, altfel lucrurile pot iesi prost. Daca aveti o relatie profesionala buna, e pacat sa o complicati sau chiar sa o distrugeti astfel.

O data gasita o formula de colaborare cu o femeie de afaceri, barbat fiind trebuie sa fiti indraznet. Trebuie sa gasiti idei noi si solutii la diverse probleme, sa aveti initiativa, iar femeia de afaceri va aprecia aceste lucruri chiar daca se isca vreun conflict.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ