Bagheta umpluta



Ingrediente

1 bagheta, 1 lingura de smantana, 1 praf de piper, 100 gr salam uscat, 150 gr branza feta, 5 masline verzi, 50 gr branza prospata, sare-optional, un sfert de ardei rosu la otet.




Mod de Preparare

  • Intr-un bol punem branza feta, branza proaspata si lingura de smantana. Amestecam  pana obtinem o pasta  omogena.
  • Se adauga salamul si ardeiul taiate  cubulete ,  maslinele taiate rondele,  sare si piper dupa gust.
  • Bagheta se taie in doua parti ,  fiecare bucata se scobeste de miez si se umplu cu pasta obtinuta (cu ajutorul unei lingurite) , presand usor.
  • Se invelesc in  folie alimentara si le punem la rece pentru 1-2 ore.
  • Pentru servire se feliaza si se pun pe platou cu salata verde.
Pofta Buna!

Salvează

[Total: 0    Average: 0/5]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.