Aparate de masaj pentru un abdomen perfect

Stim cat de greu este sa ne pastram abdomenul perfect, mai ales acum ca vara este in toi, iar deliciile gastronomice sunt mult mai apetisante. In plus, datorita caldurii, avem tendinta sa mancam cat mai multa inghetata si sa bem cat mai mult suc.

Iar orele de sala parca ne mananca timpul, datorita distantei si timpului scurt pe care il avem pentru acestea. Noi iti propunem o alta idee: sa iti achizitionezi chiar acum un aparat pentru masaj si sa nu mai stai cu stresul ca nu poti ajunge la sala si nu poti sa pierzi din kilogramele in plus “achizitionate” in ultima luna. Este o solutie ideala, utila si nu necesita atat de mult timp precum vizita la sala. In plus, poti sa iti faci excercitiile cand vrei tu si cand ai timp.

 

Everlast Dispozitiv gonflabil AB Toner

La un pret foarte modest, aparatul Everlast este unul cu care poti lucre foarte usor si nu iti va da multe batai de cap.

Acesta permite un set complet de exercitii pentru abdomen cu un program de maxim 20 min pe zi, iar forma specifica permite stabilitatea corpului. In plus, poti face pana la 16 exercitii abdominale imprimate pe AB Toner fara sa obosesti.

Un alt plus al acestui aparat este acela ca este foarte confortabil de folosit in calatorii datorita depozitarii usoare, iar pompa cu actionare in ambele sensuri pentru umflare rapida.

Roller abdomen

Rollerul pentru abdomen este un ajutor bun pentru antrenament, lucrandu-ti muschii abdomenului. Multumita tetierei integrate, efectiv va puteti antrena in mod eficient abdomenul fara a va solicita gatul si coloana.

In plus, acesta are un calculator integrat si nu este un aparat care sa iti solicite mult timp pentru exercitiile tale zilnice.

 

Alte aparate pentru un abdomen perfect poti sa gasesti Aici

 

Un articol redactat de Bianca Berchez.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Aparate de masaj pentru un abdomen perfect, 5.0 out of 5 based on 1 rating

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ